Nieuwsbrief december 2018

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kerst-2018-1024x769.jpg

2018……………welkom 2019

Nog maar even en dit jaar loopt alweer ten einde. Een mooi moment om terug te kijken.
2018 was voor onze Vereniging een bewogen jaar.
Wij hebben in dit jaar 20 nieuwe leden mogen begroeten.

Er vond een bestuurswisseling plaats.
Wij hebben afscheid genomen van onze voorzitter, mevrouw Marjolijn Mansvelt-Beck, die na 10 jaar de voorzittershamer heeft overgedragen aan de heer Bob Hogenboom. De heer Hans Vogel heeft het vicevoorzitterschap op zich genomen.

De ontwikkelingen in en om het Kasteel hebben een vlucht genomen. Zo is het project “Poorten van Gelderland” gestart, met als pilot, Kasteel Doorwerth. Dit project gaat antwoord geven op de vragen als; Wat is nodig om je een welkome gast te voelen bij GLK en met name Kasteel Doorwerth. Hoe kun je een zo welkom mogelijke ontvangst realiseren? Binnen dit kader is er ook een voorstel voor een donatie van onze vereniging aan het Kasteel. Op onze Midwinterbijeenkomst, op 12 februari 2019, zal hier dieper op worden ingegaan.

Noteert u alvast 12 februari in uw agenda, de uitnodiging voor de Midwinterbijeenkomst kunt u nu alvast zien op https://verenigingkasteeldoorwerth.nl/activiteiten/midwinterbijeenkomst/

Wij maken u attent op de jaarlijkse Kerst & Wildfair op 9 december in het Kasteel, voor meer informatie kijk op http://www.kerst-wildfair.nl/p>

Alle informatie over onze vereniging kunt u vinden op https://verenigingkasteeldoorwerth.nl/

Wij danken onze leden voor de steun in het afgelopen jaar en wensen u en uw naasten mooie Kerstdagen en een voorspoedig 2019 toe.

Namens het bestuur

Rob Boortman, Secretaris